ERF1 winkel en webshop

Graag ontvangen we je in onze boerderijwinkel op ERF-1 tijdens openingstijden:

  • Ma t/m do en zaterdag 9:00-12:00
  • Vrijdag 13:00-16:00
Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op!

BESTELLING KLAAR LATEN ZETTEN OP ERF-1?
Wil je er zeker van zijn dat je bestelling op voorraad is?
Bestel dan nu in onze webshop!

THUISBEZORGSERVICE
Wij kunnen alleen onze borrelboxen en briefkazen via DHL bij je thuis laten bezorgen. Zuivel (gekoeld) en vlees (diepvries) versturen via de post lukt ons helaas niet.

Wil je je boodschappen graag thuis bezorgd?
Bestel dan via:

  • www.hofweb.nl
  • www.uitgekookt.nl

Onze Zuivel

Graag maken we van de melk van onze koeien op de boerderij de lekkerste zuivelproducten. Echte boerderijzuivel dus! Heerlijke melk, yoghurt en karnemelk maar ook fijne desserts zoals vanillevla met echte vanille! Maak kennis met onze lekkere zuivelproducten! (Onze zuivel wordt niet via de post verzonden)

Onze Kaas

Sinds 2015 maken we op ERF-1 kaas. Dankzij 100 crowdfunders hebben we kunnen oefenen met kaasmaken en ook hebben we met het crowdfundingsbedrag een oude terpkelder gerenoveerd tot kaasaffinageruimte. Het kaasmaken is nog een echte ambacht. Het maken van een rauwmelkse kaas vereist bovendien melk van hoge kwaliteit. Maak kennis met onze lekkere kazen!

Ons Vlees

Bij het consumeren van zuivel hoort ook, met mate, een goed stukje vlees. Er worden immers kalfjes geboren voor de melkproductie. Een percentage van deze kalfjes zullen de koeien die niet kunnen blijven op termijn vervangen. We willen natuurlijk graag dat de koeien lang op ERF-1 en ERF-32 blijven. Daarom verzorgen we ze goed. Rundvlees van bekende herkomst waarbij koeien een goed leven hebben gehad. (Vlees wordt helaas niet via de post verzonden)

Andere streekproducten

Bijvoorbeeld biologische eieren, eigen stoofperen en walnoten van het Kampereiland.

Briefkazen

Bestel nu bij ons je Briefkaas. We hebben een aantal mogelijkheden!

Borrelboxen

Zoek je een leuke Borrelbox? We hebben een aantal mogelijkheden!

Geschenken en kerstpakketten

Zoek je een leuk cadeau of kerstpakket? We hebben een aantal mogelijkheden!

Camperplaatsen

Van harte welkom op ERF-1. Op deze boerderij staan de droge koeien, pinken en de kalfjes. De kippen scharrelen rond en de konijntjes vindt je op het gazonnetje.
Camperplaats Camper Eiland Farm heeft 10 ruime, groene – deels verharde plekken.

Evenementen

Bij Erf-1 beleef je het verhaal achter onze producten. Je kunt onze stal bezoeken en zien hoe wij onze producten maken. Gelegen aan de Goot en het Ganzendiep ruik je de geur van vers gras en hoor je de stilte. Een heerlijke plek om te ontdekken en de alledaagse drukte te ontvluchten. Boek hier een rondleiding, evenement of workshop!