Boerderij Educatie

Erf-1 is aangesloten bij Boerderij Educatie Nederland. Leerlingen van zowel het basisonderwijs als van middelbare scholen, speciaal onderwijs, BSO’s en peuterspeelzalen zijn blij verrast na het volgen van een les op de boerderij of het krijgen van een les over de boerderij op de onderwijslocatie. Voorafgaand aan de les wordt overlegd welke invalshoek de docent wenst en welke onderwerpen voor de leerlingen belangrijk zijn. Welke thema’s worden behandeld op school of binnen welk vak het boerderijbezoek past.

Beleven, leren en ontdekken!

Gezond voedsel

Goede voeding zorgt voor genoeg energie en voedingsstoffen voor uw lichaam: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en genoeg vocht.
Met goede voeding voelt u zich fitter. En u heeft een kleinere kans op diabetes, kanker en ziekten van uw hart en bloedvaten, zoals een beroerte of hartaanval.

Kamper boeren – Vroeger en nu

Leer alles over de boeren van Kampen en hun rol in de samenleving: vroeger en nu. Een lespakket voor leerlingen van het basisonderwijs welke in een samenwerking tussen Erf-1 en Kampen and Beyond tot stand is gekomen.

Ook kun je bij ons je spreekbeurt houden

Wil jij een spreekbeurt houden over Erf-1? Kom langs.