ERF winkel en webshop

Graag ontvangen we je in ons winkeltje op ERF-1 tijdens openingstijden.

Vrijdagmiddag 14:00-16:00
Zaterdagochtend 10:00-12:00

Wil je er zeker van zijn dat je bestelling op voorraad is?

Bestel dan nu in onze webshop!

Heb je een speciaal verzoek? Neem dan contact op irene@erf1.nl of 06-19818801.
Er is veel mogelijk en we leveren altijd maatwerk.

Onze Kaas

Sinds 2015 maken we op ERF-1 kaas. Dankzij 100 crowdfunders hebben we kunnen oefenen met kaasmaken en ook hebben we met het crowdfundingsbedrag een oude terpkelder gerenoveerd tot kaasaffinageruimte. Het kaasmaken is nog een echte ambacht. Het maken van een rauwmelkse kaas vereist bovendien melk van hoge kwaliteit. Maak kennis met onze lekkere kazen!

Onze Zuivel

Graag maken we van de melk van onze koeien op de boerderij de lekkerste zuivelproducten. Echte boerderijzuivel dus! Heerlijke melk, yoghurt en karnemelk maar ook fijne desserts zoals vanillevla met echte vanille! Maak kennis met onze lekkere zuivelproducten! Heb je interesse in rauwe melk? Kom dan met eigen glazen fles naar de boerderij, we vullen de fles graag voor je!

Ons Vlees

Bij het consumeren van zuivel hoort ook, met mate, een goed stukje vlees. Er worden immers kalfjes geboren voor de melkproductie. Een percentage van deze kalfjes zullen de koeien die niet kunnen blijven op termijn vervangen. We willen natuurlijk graag dat de koeien lang op ERF-1 blijven. Daarom verzorgen we ze goed. Rundvlees van bekende herkomst waarbij koeien een goed leven hebben gehad.

Evenementen

Bij Erf-1 beleef je het verhaal achter onze producten. Je kunt onze stal bezoeken en zien hoe wij onze producten maken. Gelegen aan de Goot en het Ganzendiep ruik je de geur van vers gras en hoor je de stilte. Een heerlijke plek om te ontdekken en de alledaagse drukte te ontvluchten. Boek hier een rondleiding, evenement of workshop!

Geschenken en kerstpakketten

Zoek je een leuk cadeau of kerstpakket? We hebben een aantal mogelijkheden!