Voor iedereen is een fijn kerstpakket weer anders. De een houd wel van olijven maar de ander niet. Bij ERF-1 heb je nu de mogelijkheid om medewerkers zelf een kerstpakket samen te laten stellen. Hoe fijn is dat!

Hoe werkt het:

  • De medewerker krijgt een Erf-1 voucher van de werkgever met een bedrag om te besteden bij ERF-1 voor het vullen van een kerstpakket met mooie producten.
  • De medewerker selecteert de favoriete producten op de kerstmarkt webpagina via de link die hij/zij krijgt van de werkgever.
  • De medewerker geeft aan wanneer hij/zij het kerstpakket komt ophalen of volg de aanwijzingen in de email die hij/zij ontvangt van de werkgever.
  • De medewerker rekent een bedrag af van 50ct (Dit zijn vaste transactie kosten voor het maken van de bestelling)
  • De medewerker vermeld de naam van de werkgever in de opmerkingen en het kerstpakket op maat wordt in behandeling genomen.

* als je meer producten selecteert dan het bedrag wat je werkgever heeft geschonken behoud ERF-1 het recht om een keuze te maken
* je kunt je pakket ook laten thuisbezorgen. Kies dan deze optie bij het afrekenen. Selecteer hierbij geen koelvers of diepvries producten. Doe je dit per ongeluk wel dan kiezen wij een passend alternatief voor je uit.